Beograd

Подела новогодишњих пакетића најмлађим Палилулцима

Градска општина Палилула је почела традиционалну манифестацију поделе новогодишњих пакетића најмлађим Палилулцима узраста од једне до шест година, која је данас организована у дворишту Основне школе „Јован Ристић“ у Борчи, уз богат културно-уметнички програм.
 

 

Током три дана трајања манифестације малишанима ће бити подељено 8.500 новогодишњих пакетића. У недељу, 19. децембра подела пакетића и забавни програм одржаће се у Тржном центру на Карабурми са почетком у 11 часова, а 20. децембра у Центру за културу „Влада Дивљан“ у периоду од 10 до 20 часова.
 

 

„Зимске чаролије на Палилули“ настављају се почетком наступајуће године, већ 1. јануара дугогодишњом манифестацијом „Улица отвореног срца“ у Борчи. У периоду од 6. до 9. јануара биће организован програм „Божић на Палилули“ који ће се одржавати у Ташмајданском парку, за 14. јануар је предвиђен концерт изненађења у ТЦ ''Big fashion'' у Вишњичкој улици и 20. јануара одржава се зимски фестивал са новогодишњом представом за најмлађе у којој ће учествовати Деда Мразови, разни аниматори, мађионичари. Празничну слику употпуниће дрвене кућице у којима ће разни излагачи излагати своје скулптуре, рукотворине и друге производе, најавила је Вања Вулевић испред ГО Палилула.

 

Палилула линкови