Beograd

Podela novogodišnjih paketića najmlađim Palilulcima

Gradska opština Palilula je počela tradicionalnu manifestaciju podele novogodišnjih paketića najmlađim Palilulcima uzrasta od jedne do šest godina, koja je danas organizovana u dvorištu Osnovne škole „Jovan Ristić“ u Borči, uz bogat kulturno-umetnički program.
 

 

Tokom tri dana trajanja manifestacije mališanima će biti podeljeno 8.500 novogodišnjih paketića. U nedelju, 19. decembra podela paketića i zabavni program održaće se u Tržnom centru na Karaburmi sa početkom u 11 časova, a 20. decembra u Centru za kulturu „Vlada Divljan“ u periodu od 10 do 20 časova.
 

 

„Zimske čarolije na Paliluli“ nastavljaju se početkom nastupajuće godine, već 1. januara dugogodišnjom manifestacijom „Ulica otvorenog srca“ u Borči. U periodu od 6. do 9. januara biće organizovan program „Božić na Paliluli“ koji će se održavati u Tašmajdanskom parku, za 14. januar je predviđen koncert iznenađenja u TC 'Big fashion' u Višnjičkoj ulici i 20. januara održava se zimski festival sa novogodišnjom predstavom za najmlađe u kojoj će učestvovati Deda Mrazovi, razni animatori, mađioničari. Prazničnu sliku upotpuniće drvene kućice u kojima će razni izlagači izlagati svoje skulpture, rukotvorine i druge proizvode, najavila je Vanja Vulević ispred GO Palilula.

 

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа