Beograd

Општина Палилула поклонила новогодишње пакетиће деци у Болници "Др Олга Поповић Дедијер"

Деца која су на лечењу у Болници за педијатрију "Др Олга Поповић Дедијер" добила су данас новогодишње пакетиће од Градске општине Палилула.     

Општина Палилула је одлучила да ове године обрадује и малишане  који се лече у овој дечијој болници, поред 8.500 најмлађих Палилулаца  којима су новогодишњи пакетићи подељени прошлог викенда на традиционалној манифестацији „Зимске чаролије на Палилули“.         

 

Уручењу сто новогодишњих пакетића присуствовали су председник Градске општине Палилула Мирослав Ивановић и чланица Већа општине Бојана Мијушковић, а у име домаћина начелник болнице прим. др Војислав Лекић и главна медицинска сестра Драгана Палалић.         

 

Председник општине Палилула је рекао да су новогодишњи дарови мали знак пажње и одговорности према најмлађима, који су за  општину на чијем је челу увек на првом месту.        

- Драго ми је што ћемо пакетићима обрадовати малишане, улепшати им празничне дане и олакшати боравак у болници. Желим им  да што пре оздраве и врате се својим породицама – поручио је председник општине Палилула.        

 

Др Лекић је захвалио општини Палилула на пажњи према  деци, јер како је рекао, поклони ће их макар мало утешити док су болесна.         

Први човек општине Палилула и начелник болнице договорили су поновни сусрет, како би разговарали о проблемима и потребама ове дечије установе и остварили успешнију сарадњу у будућности.       

 

- Општина Палилула је спремна да помогне у свему што је потребно  Болници „Др Олга Поповић Дедијер“, која организационо припада КБЦ Звездара, а територијално се налази на општини Палилула – истакао је Ивановић.

Палилула линкови